bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1196 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Olivetti B1196 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je goede inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Het product Olivetti B1196 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Olivetti. Heel wat webshops als o.a. Alleeninkt.nl & inktcartridge store hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€92,50
Huismerk tarief€46,25
FabrikantOlivetti
TypeOlivetti B1196 toner magenta
ProductnummerB1196
Kleurcodemagenta
Printvermogen21.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste Olivetti B1196 inkt bestellen oktober 2021

De capaciteit van de B1196 toner is 21.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het veel voordelige dan in de winkel. Sneltoner.nl of Handyman.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Olivetti toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Dikwijls leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij aanbieders zoals replacedirect of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele B1196 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €92,50.
 • Olivetti imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede aanbieders waar je probleemloos en snel B1196 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Olivetti B1196 toner magenta vergelijken
Olivetti toners zijn niet goedkoop. Dit soort rode tonercartridge kent een vanafprijs van €101,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €92,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €46,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Olivetti B1196 toner magenta originele inkt€92,50
Olivetti B1196 toner magenta multipack (merk toners)€185,00
Olivetti B1196 toner magenta huismerk inkt * €46,25
Olivetti B1196 toner magenta huismerk duopack * €92,50
Tabel met prijzen voor de B1196 tonercartridge (roze / rood) in oktober 2021. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Olivetti bestellen?

Gelijk Olivetti B1196 inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Fonq, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
olivetti-b1196-magenta-roze-rood-toner

Originele rode B1196 inkt van Olivetti kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Olivetti B1196 toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Olivetti en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Olivetti bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €92,50).

Olivetti B1196 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde partijen. Het B1196 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Olivetti B1196 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is prima (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van Olivetti geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende afdrukproblemen m.b.t. Olivetti B1196 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Olivetti B1196 toner magenta toner?
De adviesprijs van de Olivetti B1196 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €76,45 excl. de btw (dat betekent €92,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €185,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer B1196 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €46,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Olivetti B1196 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Een huismerk B1196 alternatief nemen is vaak lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Olivetti B1196 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap injecteer je de rode inkt in het reservoir. Verder kan je het patroon met elkaar verbinden. Aansluitend check je of de vernieuwde Olivetti inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie