bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1354 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Olivetti B1354 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste inktwebshops voor verrassend voordelige toners. Het product Olivetti B1354 toner magenta bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Olivetti. Meer en meer leveranciers als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of replacedirect verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€66,50
Huismerk prijzen€33,25
LeverancierOlivetti
ArtikelOlivetti B1354 toner magenta
ProductcodeB1354
Kleurenmagenta
Printcapaciteit9.000 prints
EAN8020334347154

Goedkoopste Olivetti B1354 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de B1354 toner is 9.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl en Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Olivetti toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Standaard hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via winkels als Inkclub of Alleeninkt.nl.
 • Originele B1354 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €66,50.
 • Olivetti imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de directe links naar erkende verkooppunten waar je eenvoudig B1354 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Olivetti B1354 toner magenta vergelijken
Olivetti toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model rode tonercartridge kent een vanafprijs van €73,15. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €66,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €33,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Olivetti B1354 toner magenta originele inkt€66,50
Olivetti B1354 toner magenta multipack (merk toners)€133,00
Olivetti B1354 toner magenta huismerk inkt * €33,25
Olivetti B1354 toner magenta huismerk duopack * €66,50
Geschatte prijzen van de B1354 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Olivetti bestellen?

Vandaag nog Olivetti B1354 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Onze tip: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en voeren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Hema, Bruna, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Amazon, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Blokker, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
olivetti-b1354-magenta-roze-rood-toner

Originele rode B1354 inkt van Olivetti bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Olivetti B1354 toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door Olivetti en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt storende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Olivetti zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €66,50).

Olivetti B1354 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het B1354 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Olivetti B1354 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van Olivetti verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bekijk je de meest bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je toners goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, onttrek de toner en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende inktproblemen bij de Olivetti B1354 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Olivetti B1354 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Olivetti B1354 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €54,96 excl. de btw (wat neerkomt op €66,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je zo’n €133,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code B1354 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €33,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het ontluchtingslabel hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Olivetti B1354 toner magenta huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk B1354 alternatief inkopen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de Olivetti B1354 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Olivetti inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kan je het product terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de budget Olivetti inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie