bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ TUS20C cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Panasonic DQ-TUS20C inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste aanbieders voor extra goedkope toners. Het product Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Panasonic. Steeds meer verkopers zoals bijvoorbeeld Handyman.nl of Inktshop.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€107,50
Huismerk tarieven€53,75
FabrikantPanasonic
ModelPanasonic DQ-TUS20C toner cyaan
SeriecodeDQ TUS20C
Kleurencyaan
Intensiteit20.000 prints
EAN4010869107150

Goedkoopste Panasonic DQ-TUS20C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de DQ TUS20C toner is 20.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. replacedirect en Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Panasonic toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Over het algemeen hebben zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij verkooppunten als printershop of Paradigit.
 • Originele DQ TUS20C inkt toners haal je in huis vanaf €107,50.
 • Panasonic imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je geschikte shops waar je snel en simpel DQ TUS20C toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan vergelijken
Panasonic toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €118,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €107,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €53,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan originele inkt€107,50
Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan multipack (merk toners)€215,00
Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan huismerk inkt * €53,75
Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan huismerk duopack * €107,50
Prijstabel voor de DQ TUS20C tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Panasonic bestellen?

Direkt Panasonic DQ-TUS20C inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als in de retail. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, een grote voorraad en verstrekken bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Expert, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Amazon, Coolblue, Bol.com, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
panasonic-dq-tus20c-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe DQ TUS20C inkt van Panasonic kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Panasonic en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Panasonic zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €107,50).

Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het DQ TUS20C huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Panasonic DQ TUS20C huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Panasonic vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je alledaagse afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het lipje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse afdrukproblemen met de Panasonic DQ-TUS20C inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Panasonic DQ-TUS20C met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €88,84 excl. de btw (dus €107,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack kiest kost het ongeveer €215,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer DQ TUS20C dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €53,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Panasonic DQ-TUS20C toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk DQ TUS20C alternatief inkopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper dan originele inktpatronen. Het tarief is gunstiger en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Panasonic DQ-TUS20C toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het Panasonic inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste achterhaal je of de bijgevulde Panasonic inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie