bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ TUT14Y geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Panasonic DQ-TUT14Y inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire winkels voor extra voordelige toners. Het artikel Panasonic DQ-TUT14Y toner geel met de kleur geel (yellow) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de echte merkartikelen van Panasonic. Flink wat verkooppunten zoals printerinktshop.nl of 123inkt verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€89,50
Huismerk vanafprijs€44,75
MerkPanasonic
ProductPanasonic DQ-TUT14Y toner geel
ArtikelnummerDQ TUT14Y
Kleurengeel
Intensiteit14.000 prints
EAN4250911707192

Goedkoopste Panasonic DQ-TUT14Y inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de DQ TUT14Y toner is 14.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Inktcartridge store & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Panasonic toners. Ze hebben over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via shops als 123inkt of Office Centre.
 • Originele DQ TUT14Y inkt toners koop je online vanaf €89,50.
 • Panasonic imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan lage- of gemiddelde kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar goede leveranciers waar je probleemloos en snel DQ TUT14Y toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Panasonic DQ-TUT14Y toner geel vergelijken
Panasonic toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze gele tonercartridge kost in de winkel al snel €98,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €89,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €44,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Panasonic DQ-TUT14Y toner geel originele inkt€89,50
Panasonic DQ-TUT14Y toner geel multipack (merk toners)€179,00
Panasonic DQ-TUT14Y toner geel huismerk inkt * €44,75
Panasonic DQ-TUT14Y toner geel huismerk duopack * €89,50
Tabel met de geschatte prijzen van de DQ TUT14Y tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Panasonic verkrijgen?

Snel Panasonic DQ-TUT14Y inkt kopen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als in de retail. Ons advies: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Blokker, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
panasonic-dq-tut14y-geel-yellow-toner

Originele gele DQ TUT14Y inkt van Panasonic kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Panasonic DQ-TUT14Y toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Panasonic en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Panasonic voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €89,50).

Panasonic DQ-TUT14Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van goedkope merken. Het DQ TUT14Y huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Panasonic DQ TUT14Y huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Panasonic verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel tref je de meest gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij huismerk-toners. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, onttrek de toner en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende afdrukproblemen bij de Panasonic DQ-TUT14Y inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Panasonic DQ-TUT14Y toner geel toner?
De adviesprijs van de Panasonic DQ-TUT14Y met kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €73,97 excl. de btw (dat betekent €89,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert liggen de kosten op zo’n €179,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer DQ TUT14Y betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €44,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Panasonic DQ-TUT14Y toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk DQ TUT14Y alternatief selecteren is vaak lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. Het tarief is voordeliger en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de Panasonic DQ-TUT14Y toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Panasonic inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kun je alles weer opnieuw assembleren. Achteraf achterhaal je of de gekloonde Panasonic inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie