bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic KX PDPK8 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Panasonic KX-PDPK8 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je erkende aanbieders voor extra goedkope toners. De Panasonic KX-PDPK8 toner zwart met kleurcode zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Panasonic. Flink wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of Inkclub verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€97,50
Huismerk prijzen€48,75
FabrikantPanasonic
ProductPanasonic KX-PDPK8 toner zwart
SeriecodeKX PDPK8
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit12.000 prints
EAN-code5025232161898

Goedkoopste Panasonic KX-PDPK8 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de KX PDPK8 toner is 12.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl en Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Panasonic toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via webwinkels zoals Inkclub of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele KX PDPK8 inkt toners haal je in huis vanaf €97,50.
 • Panasonic imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar erkende winkels waar je goedkope KX PDPK8 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Panasonic KX-PDPK8 toner zwart vergelijken
Panasonic toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €107,25. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €97,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €48,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Panasonic KX-PDPK8 toner zwart originele inkt€97,50
Panasonic KX-PDPK8 toner zwart multipack (merk toners)€195,00
Panasonic KX-PDPK8 toner zwart huismerk inkt * €48,75
Panasonic KX-PDPK8 toner zwart huismerk duopack * €97,50
Prijsoverzicht van de KX PDPK8 tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Panasonic kopen?

Meteen Panasonic KX-PDPK8 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de retail. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, een grote voorraad en bieden bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Hema, Expert, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
panasonic-kx-pdpk8-zwart-black-toner

Originele zwarte KX PDPK8 inkt van Panasonic kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Panasonic KX-PDPK8 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Panasonic en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Panasonic hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €97,50).

Panasonic KX-PDPK8 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het KX PDPK8 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Panasonic KX PDPK8 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen en foutcodes.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Panasonic vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder vind je algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Relevante issues m.b.t. Panasonic KX-PDPK8 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Panasonic KX-PDPK8 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Panasonic KX-PDPK8 met kleurcode zwart (black) toner is standaard zo’n €80,58 excl. de btw (dat maakt €97,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €195,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code KX PDPK8 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €48,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het lipje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Panasonic KX-PDPK8 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk KX PDPK8 alternatief inkopen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal snel herstellen.

Op welke manier kan ik de Panasonic KX-PDPK8 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Panasonic inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien achterhaal je of de gekloonde Panasonic inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie