bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ UG15A zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Panasonic DQ-UG15A inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je toonaangevende verkooppunten voor spotgoedkope toners. Het product Panasonic DQ-UG15A toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is ideaal voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van Panasonic. Meerdere shops zoals Alleeninkt.nl en Inkclub leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€95,50
Huismerk vanafprijs€47,75
MerkPanasonic
TypePanasonic DQ-UG15A toner zwart
ArtikelcodeDQ UG15A
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogen5.000 prints
EAN-nummer4010869039109

Goedkoopste Panasonic DQ-UG15A inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de DQ UG15A toner is 5.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink en Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Panasonic toners. Ze hebben duizenden producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij bedrijven als bol.com of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele DQ UG15A inkt toners haal je in huis vanaf €95,50.
 • Panasonic imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, test de diverse eco-printinstellingen (alssnel printen) of probeer lettertypes zoals Courier of Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar geschikte bedrijven waar je goedkope DQ UG15A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Panasonic DQ-UG15A toner zwart vergelijken
Panasonic toners zijn best prijzig. Deze zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €105,05. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €95,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €47,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Panasonic DQ-UG15A toner zwart originele inkt€95,50
Panasonic DQ-UG15A toner zwart multipack (merk toners)€191,00
Panasonic DQ-UG15A toner zwart huismerk inkt * €47,75
Panasonic DQ-UG15A toner zwart huismerk duopack * €95,50
Prijsindicatie van de prijs voor een DQ UG15A tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Panasonic aanvragen?

Snel Panasonic DQ-UG15A inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Belangrijk: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en hebben doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Grote platformen als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Ebay, Blokker, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwinkels als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
panasonic-dq-ug15a-zwart-black-toner

Originele zwarte DQ UG15A inkt van Panasonic bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Panasonic DQ-UG15A toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Panasonic en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Panasonic zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merktoners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €95,50).

Panasonic DQ-UG15A toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het DQ UG15A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Panasonic DQ UG15A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Panasonic geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel vind je bekende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het kapje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De toners zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte afdrukproblemen bij de Panasonic DQ-UG15A inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Panasonic DQ-UG15A toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Panasonic DQ-UG15A met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €78,93 excl. de btw (dat betekent €95,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack prefereert liggen de kosten op zo’n €191,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer DQ UG15A kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €47,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner weigert. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het Panasonic DQ-UG15A toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk DQ UG15A alternatief gebruiken is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak eenvoudig herstellen.

Op welke manier kan ik de Panasonic DQ-UG15A toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje kies je voor de navulinkt set die beschikbaar is voor het Panasonic inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun jij het artikel met elkaar verbinden. Achteraf test je of de nieuwe Panasonic inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie