bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic KX CLTC1B cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Panasonic KX-CLTC1B inkt toner? Op deze website vind je de meest populaire winkels voor betaalbare toners. Deze Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Panasonic. Veel printshops als o.a. Alleeninkt.nl en inktcartridge store faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€71,50
Huismerk prijs€35,75
LeverancierPanasonic
SoortPanasonic KX-CLTC1B toner cyaan
ArtikelcodeKXCLTC1B
Officiële kleurcyaan
Printomvang5.000 prints
EAN-nummer5025232266111

Goedkoopste Panasonic KX-CLTC1B inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de KXCLTC1B toner is 5.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl en Printabout.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Panasonic toners. Ze beschikken over een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal bieden ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via winkels als bol.com & Alleeninkt.nl.
 • Originele KXCLTC1B inkt toners haal je in huis vanaf €71,50.
 • Panasonic imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals snel printen) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je goede inktwebshops waar je eenvoudig KXCLTC1B toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan vergelijken
Panasonic toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €78,65. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €71,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €35,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan originele inkt€71,50
Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan multipack (merk toners)€143,00
Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan huismerk inkt * €35,75
Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan huismerk duopack * €71,50
Prijstabel voor de KXCLTC1B tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Panasonic inkopen?

Meteen Panasonic KX-CLTC1B inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel bij een online inktshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, een grote voorraad en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Action, Hema, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Bol.com, Fonq, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
panasonic-kx-cltc1b-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe KXCLTC1B inkt van Panasonic kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Panasonic en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Panasonic hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €71,50).

Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het KXCLTC1B huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Panasonic KX CLTC1B huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Panasonic geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de printopdracht af, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte issues met betrekking tot Panasonic KX-CLTC1B inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan toner?
De prijs van een Panasonic KX-CLTC1B met kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €59,09 excl. de btw (dat betekent €71,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking neemt betaal je ongeveer €143,00. Door te printen met een huismerk toner met de code KXCLTC1B kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €35,75) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe toner weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het stukje tape weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het Panasonic KX-CLTC1B toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk KXCLTC1B alternatief bestellen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De kostprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Hoe kan ik snel de Panasonic KX-CLTC1B toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Panasonic inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste controleer je of de bijgevulde Panasonic inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie