bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 1275 412641 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh 1275 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste webshops voor extra goedkope toners. De Ricoh 1275 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Denk dan aan merkproducten van Ricoh. Een groeiend aantal verkopers als bijv. Inktdiscount.nl & inktcartridge store faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€104,50
Huismerk tarieven€52,25
LeverancierRicoh
ModelRicoh 1275 toner zwart
Productcode412641
Officiële kleurzwart
Printomvang4.500 prints
EAN4961311005800

Goedkoopste Ricoh 1275 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 412641 toner is 4.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel voordelige dan in de winkel. Inkt.nl & Paradigit zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel bieden ze ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij aanbieders als Inktwereld.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 412641 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €104,50.
 • Ricoh imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) en overweeg een lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar populaire aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 412641 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Ricoh 1275 toner zwart vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit soort zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €114,95. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €104,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €52,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh 1275 toner zwart originele inkt€104,50
Ricoh 1275 toner zwart multipack (merk toners)€209,00
Ricoh 1275 toner zwart huismerk inkt * €52,25
Ricoh 1275 toner zwart huismerk duopack * €104,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 412641 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Gemakkelijk Ricoh 1275 inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als in de retail. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en leveren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktspecialisten als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
ricoh-1275-412641-zwart-black-toner

Originele zwarte 412641 inkt van Ricoh bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Ricoh 1275 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €104,50).

Ricoh 1275 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 412641 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 1275 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Ricoh verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel zie je veel voorkomende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het kapje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Loop de geplaatste toners even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende toner-problemen in relatie tot Ricoh 1275 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Ricoh 1275 toner zwart toner?
De kostprijs van een Ricoh 1275 met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €86,36 excl. btw (€104,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest moet je denken aan €209,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 412641 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €52,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh 1275 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 412641 alternatief inkopen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is goedkoper en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Ricoh 1275 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste bekijk je of de bijgevulde Ricoh inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie