bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 140 C 402098 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh 140 C inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij de meest populaire aanbieders voor spotgoedkope toners. Deze Ricoh 140 C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Ricoh. Diverse inktwebshops als o.a. Inktdiscount.nl & bol.com bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€152,50
Huismerk prijs€76,25
MerkRicoh
TypeRicoh 140 C toner cyaan
Serienummer402098
Kleurcyaan
Printvermogen6.500 prints
EAN-code4961311007507

Goedkoopste Ricoh 140 C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 402098 toner is 6.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkclub en Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de regel voeren ze ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via webshops zoals coolblue.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 402098 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €152,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar de betrouwbaarste shops waar je goedkoop en eenvoudig 402098 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh 140 C toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €167,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €152,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €76,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Ricoh 140 C toner cyaan originele inkt€152,50
Ricoh 140 C toner cyaan multipack (merk toners)€305,00
Ricoh 140 C toner cyaan huismerk inkt * €76,25
Ricoh 140 C toner cyaan huismerk duopack * €152,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 402098 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Meteen Ricoh 140 C inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote platformen als Amazon, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
ricoh-140-c-402098-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 402098 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh 140 C toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Ricoh en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende foutcodes. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €152,50).

Ricoh 140 C toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het 402098 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh 140 C huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Ricoh vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met algemene issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende afdrukproblemen m.b.t. Ricoh 140 C inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Ricoh 140 C toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh 140 C met kleurcode cyaan (blauw) toner is om en nabij de €126,03 excl. btw (dat betekent €152,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €305,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 402098 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €76,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 140 C toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 402098 alternatief bestellen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dit kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de Ricoh 140 C toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Ricoh inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je alles in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de vernieuwde Ricoh inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie