bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 155 Y 420128 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh 155 Y inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende winkels voor betaalbare toners. Het product Ricoh 155 Y toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van Ricoh. Flink wat shops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl of Inkt.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€52,50
Huismerk tarieven€26,25
MerkRicoh
SoortRicoh 155 Y toner geel
Artikelcode420128
Officiële kleurgeel
Printvermogen2.500 prints
EAN0026649201288

Goedkoopste Ricoh 155 Y inkt kopen oktober 2021

De capaciteit van de 420128 toner is 2.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt & printerinktshop.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze beschikken over een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Standaard hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkopers zoals printershop of printerinktshop.nl.
 • Originele 420128 inkt toners koop je vanaf €52,50.
 • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals milieuvriendelijk) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vind je geschikte printshops waar je goedkope 420128 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh 155 Y toner geel vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Dit type gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €57,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €52,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €26,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh 155 Y toner geel originele inkt€52,50
Ricoh 155 Y toner geel multipack (merk toners)€105,00
Ricoh 155 Y toner geel huismerk inkt * €26,25
Ricoh 155 Y toner geel huismerk duopack * €52,50
Overzicht met prijzen van de 420128 tonercartridge (yellow) in oktober 2021. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Ricoh inkopen?

Direkt Ricoh 155 Y inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als in de winkel in de buurt. Kooptip: bestel bij een online inktshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
ricoh-155-y-420128-geel-yellow-toner

Originele gele 420128 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh 155 Y toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutcodes. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €52,50).

Ricoh 155 Y toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derde leveranciers. Het 420128 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 155 Y huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze geel inkt van Ricoh vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je de meest bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante afdrukproblemen m.b.t. Ricoh 155 Y inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Ricoh 155 Y toner geel toner?
De adviesprijs van de Ricoh 155 Y met kleur geel (yellow) toner is ongeveer €43,39 excl. btw (dat betekent €52,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €105,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 420128 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €26,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het stukje tape hebt weggedaan. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Ricoh 155 Y toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 420128 alternatief bestellen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelf verhelpen.

Kan ik de Ricoh 155 Y toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar zetten. Als afronding controleer je of de budget Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie