bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 204 Y 400993 geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Ricoh 204 Y inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je geschikte inktshops voor goedkope toners. Het patroon Ricoh 204 Y toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van Ricoh. Een groeiend aantal verkooppunten zoals Mediamarkt.nl of 112supplies bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€94,50
Huismerk verkoopprijs€47,25
LeverancierRicoh
TypeRicoh 204 Y toner geel
Productcode400993
Kleurengeel
Printcapaciteit6.000 prints
EAN-nummer0026649003196

Goedkoopste Ricoh 204 Y inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 400993 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Sneltoner.nl of Paradigit zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen duizenden producten en geven advies / service. Doorgaans leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via winkels zoals Inkt.nl en Office Centre.
 • Originele 400993 inkt toners koop je vanaf €94,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander snelle modus) en probeer lettertypes zoals Ecofont en Calibri.
 • Via onze website vind je bekende webshops waar je zonder gedoe 400993 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh 204 Y toner geel vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Deze gele tonercartridge kent een vanafprijs van €103,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €94,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €47,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh 204 Y toner geel originele inkt€94,50
Ricoh 204 Y toner geel multipack (merk toners)€189,00
Ricoh 204 Y toner geel huismerk inkt * €47,25
Ricoh 204 Y toner geel huismerk duopack * €94,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 400993 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Gemakkelijk Ricoh 204 Y inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en leveren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Ebay, Wehkamp, Fonq, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
ricoh-204-y-400993-geel-yellow-toner

Originele gele 400993 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh 204 Y toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je voorkomt storende foutcodes. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €94,50).

Ricoh 204 Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het 400993 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 204 Y huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de geel inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht check je de meest gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste toners even na en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende afdrukproblemen bij de Ricoh 204 Y inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh 204 Y toner geel toner?
De verkoopprijs van de Ricoh 204 Y met de kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €78,10 excl. de btw (dat is €94,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack selecteert moet je denken aan €189,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 400993 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €47,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het lipje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 204 Y toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 400993 alternatief kopen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele producten. De prijs is goedkoper en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk eenvoudig herstellen.

Tegen lage kosten de Ricoh 204 Y toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw assembleren. Ter controle controleer je of de gekloonde Ricoh inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie