bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C252HE 407717 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh SP C252HE inkt toner? Op deze website vind je de beste leveranciers voor extra goedkope toners. Artikel Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit met de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Ricoh. Meer en meer verkooppunten als o.a. Handyman.nl & Easy-ink verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€120,50
Huismerk tarief€60,25
LeverancierRicoh
ModelRicoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit
Productcode407717
Kleur beschrijvingcyaan
Printvermogen6.000 prints
EAN-nummer4961311896842

Goedkoopste Ricoh SP C252HE inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 407717 toner is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl of Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Standaard voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via aanbieders zoals Officesavers & Printabout.nl.
 • Originele 407717 inkt toners koop je online vanaf €120,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) & overweeg een lettertype als Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de directe links naar de meest bekende inktaanbieders waar je zonder gedoe 407717 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €132,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €120,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €60,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€120,50
Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€241,00
Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €60,25
Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €120,50
Overzicht met prijzen van de 407717 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Direkt Ricoh SP C252HE inkt bestellen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Ebay, Amazon, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-sp-c252he-407717-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 407717 inkt van Ricoh bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €120,50).

Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 407717 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh SP C252HE huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze cyaan inkt van Ricoh verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht vind je algemene inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je de beschermingstape hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Alledaagse problemen met de Ricoh SP C252HE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh SP C252HE met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €99,59 excl. de btw (dat maakt €120,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt moet je denken aan €241,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 407717 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €60,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het kapje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het Ricoh SP C252HE toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 407717 alternatief bestellen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Hoe kan ik snel de Ricoh SP C252HE toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Daarvoor koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daarna kan je het product in elkaar klikken. Tenslotte controleer je of de budget Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie