bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 204 C 400991 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh 204 C inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte printshops voor extra voordelige toners. De Ricoh 204 C toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit merkproducten van Ricoh. Verschillende winkels zoals Handyman.nl & Inkt.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€94,50
Huismerk prijs€47,25
FabrikantRicoh
ModelRicoh 204 C toner cyaan
Serienummer400991
Kleur beschrijvingcyaan
Printcapaciteit6.000 prints
EAN0026649003172

Goedkoopste Ricoh 204 C inkt kopen oktober 2021

De capaciteit van de 400991 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store of Staples zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze hebben over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via verkooppunten als replacedirect en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 400991 inkt toners haal je in huis vanaf €94,50.
 • Ricoh imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a snelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Courier & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte webshops waar je voordelig en snel 400991 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh 204 C toner cyaan vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €103,95. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €94,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €47,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Ricoh 204 C toner cyaan originele inkt€94,50
Ricoh 204 C toner cyaan multipack (merk toners)€189,00
Ricoh 204 C toner cyaan huismerk inkt * €47,25
Ricoh 204 C toner cyaan huismerk duopack * €94,50
Prijslijst van de 400991 tonercartridge (blauw) in oktober 2021. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Meteen Ricoh 204 C inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en faciliteren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Primera, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Bol.com, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Blokker, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-204-c-400991-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 400991 inkt van Ricoh bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh 204 C toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €94,50).

Ricoh 204 C toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het 400991 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh 204 C huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Ricoh vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het stukje tape weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare inktproblemen in relatie tot Ricoh 204 C inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Ricoh 204 C toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Ricoh 204 C met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €78,10 excl. de btw (wat neerkomt op €94,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €189,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 400991 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €47,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer of je het plakkertje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Ricoh 204 C toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 400991 alternatief inkopen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter simpel herstellen.

Tegen lage kosten de Ricoh 204 C toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Om dat te doen koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de nagevulde Ricoh inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie