bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828316 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Ricoh 828316 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je geschikte winkels voor extra voordelige toners. Het artikel Ricoh 828316 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Ricoh. Meerdere leveranciers als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of Sneltoner.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€132,50
Huismerk tarieven€66,25
LeverancierRicoh
ArtikelRicoh 828316 toner magenta
Productcode828316
Kleur beschrijvingmagenta
Effectiviteit52.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Ricoh 828316 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 828316 toner is 52.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is veel voordelige dan in de winkel. 123inkt of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij winkels als Go4inkt of Vikingdirect.nl.
 • Originele 828316 inkt toners koop je online vanaf €132,50.
 • Ricoh imitatie inkt is een stuk goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de meest populaire bedrijven waar je eenvoudig 828316 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh 828316 toner magenta vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Dit model rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €145,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €132,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €66,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Ricoh 828316 toner magenta originele inkt€132,50
Ricoh 828316 toner magenta multipack (merk toners)€265,00
Ricoh 828316 toner magenta huismerk inkt * €66,25
Ricoh 828316 toner magenta huismerk duopack * €132,50
Overzicht met prijzen van de 828316 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Meteen Ricoh 828316 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Blokker, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
ricoh-828316-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 828316 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Ricoh 828316 toner magenta originele rode toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Ricoh en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Ricoh bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €132,50).

Ricoh 828316 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 828316 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh 828316 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Ricoh verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht zie je de meest voorkomende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het plasticje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder snel alle toners en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare problemen in relatie tot Ricoh 828316 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Ricoh 828316 toner magenta toner?
De prijs van een Ricoh 828316 met kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €109,50 excl. de btw (wat neerkomt op €132,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €265,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 828316 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €66,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is een Ricoh 828316 toner magenta huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 828316 alternatief selecteren is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De winkelprijs is lager en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit kan je veelal simpel herstellen.

Kan ik de Ricoh 828316 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is kan je het product terugzetten in originele staat. Nadien achterhaal je of de nieuwe Ricoh inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie