bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 2285 FX200 412477 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh 2285 / FX200 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende inktwebshops voor voordelige toners. Het artikel Ricoh 2285 / FX200 toner zwart met kleur zwart (black) komt van pas bij het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Ricoh. Steeds meer leveranciers als bijvoorbeeld Inktbaas.nl & Officesavers verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€142,50
Huismerk vanafprijs€71,25
FabrikantRicoh
TypeRicoh 2285 / FX200 toner zwart
Productcode412477
Kleur beschrijvingzwart
Effectiviteit5.000 prints
EAN-nummer4961311020384

Goedkoopste Ricoh 2285 / FX200 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 412477 toner is 5.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het een stuk goedkoper dan in de winkel. Coolblue.nl & Alleeninkt.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak verkopen ze ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt koop je via internet bij shops als 112supplies en Totaalinkt.shop .
  • Originele 412477 inkt toners haal je in huis vanaf €142,50.
  • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan milieuvriendelijk) & overweeg een lettertype als Ryman Eco & Calibri.
  • Via onze vergelijker vind je betrouwbare inktaanbieders waar je moeiteloos 412477 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Ricoh 2285 / FX200 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Dit model zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €156,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €142,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €71,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Ricoh 2285 / FX200 toner zwart originele inkt€142,50
Ricoh 2285 / FX200 toner zwart multipack (merk toners)€285,00
Ricoh 2285 / FX200 toner zwart huismerk inkt * €71,25
Ricoh 2285 / FX200 toner zwart huismerk duopack * €142,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 412477 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Direkt Ricoh 2285 / FX200 inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren normaal gesproken een prima huismerk.

  • Winkels in de buurt: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
  • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Bol.com, Amazon, Ebay, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De grote inktwebshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
ricoh-2285-fx200-412477-zwart-black-toner

Originele zwarte 412477 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh 2285 / FX200 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van lastige storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele toners van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het grootste nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €142,50).

Ricoh 2285 / FX200 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 412477 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • Ricoh 2285 FX200 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
  • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Ricoh vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel staan gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Check of je het stukje tape goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare issues aangaande Ricoh 2285 / FX200 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Ricoh 2285 / FX200 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Ricoh 2285 / FX200 met kleurcode zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €117,77 excl. btw (€142,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €285,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 412477 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €71,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de toner af met een pluisvrije doek en inspecteer de printkop goed.

Is een Ricoh 2285 / FX200 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 412477 alternatief proberen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De prijs is lager en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh 2285 / FX200 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kan je het patroon opnieuw assembleren. Als laatste controleer je of de bijgevulde Ricoh inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie