bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh BP22 402430 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh BP22 (402430) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je toonaangevende printwinkels voor betaalbare toners. Het patroon Ricoh BP22 (402430) toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Ricoh. Steeds meer leveranciers als Staples of coolblue.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€122,50
Huismerk prijzen€61,25
MerkRicoh
ArtikelRicoh BP22 (402430) toner zwart
Productnummer402430
Officiële kleurzwart
Capaciteit5.000 prints
EAN-code4961311019531

Goedkoopste Ricoh BP22 (402430) inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 402430 toner is 5.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies en Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Meestal verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij verkooppunten zoals Inktweb.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele 402430 inkt toners zijn te bestellen v.a. €122,50.
 • Ricoh imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (alsbeperkte kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via onze website vind je de directe links naar gespecialiseerde verkopers waar je zonder gedoe 402430 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh BP22 (402430) toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €134,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €122,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €61,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh BP22 (402430) toner zwart originele inkt€122,50
Ricoh BP22 (402430) toner zwart multipack (merk toners)€245,00
Ricoh BP22 (402430) toner zwart huismerk inkt * €61,25
Ricoh BP22 (402430) toner zwart huismerk duopack * €122,50
Prijstabel voor de 402430 tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Meteen Ricoh BP22 (402430) inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden top-service, een grote voorraad en hebben doorgaans een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Blokker, Fonq, Ebay, Bol.com, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-bp22-402430-zwart-black-toner

Originele zwarte 402430 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh BP22 (402430) toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen hinderlijke foutcodes. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €122,50).

Ricoh BP22 (402430) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 402430 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh BP22 402430 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Ricoh geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare toner-problemen aangaande Ricoh BP22 (402430) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Ricoh BP22 (402430) toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh BP22 (402430) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €101,24 excl. de btw (dat maakt €122,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €245,00. Met een huismerk toner met het nummer 402430 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €61,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is een Ricoh BP22 (402430) toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 402430 alternatief inkopen is in de basis lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is voordeliger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh BP22 (402430) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. In dat geval neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Tenslotte achterhaal je of de vernieuwde Ricoh inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie