bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh P5 M 885515 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh P5 M inkt toner? Via onze vergelijker vind je geschikte winkels voor betaalbare toners. De Ricoh P5 M toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Ricoh. Steeds meer inktshops als Paradigit of 123inkt verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€69,50
Huismerk prijs€34,75
MerkRicoh
SoortRicoh P5 M toner magenta
Seriecode885515
Kleurmagenta
Intensiteit5.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Ricoh P5 M inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 885515 toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl of Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Ricoh toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkopers zoals 112supplies & Mediamarkt.nl.
 • Originele 885515 inkt toners koop je vanaf €69,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan snel-modus) of overweeg een lettertype als Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je toonaangevende printwinkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 885515 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Ricoh P5 M toner magenta vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Deze rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €76,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €69,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €34,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh P5 M toner magenta originele inkt€69,50
Ricoh P5 M toner magenta multipack (merk toners)€139,00
Ricoh P5 M toner magenta huismerk inkt * €34,75
Ricoh P5 M toner magenta huismerk duopack * €69,50
Tabel met prijzen voor de 885515 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Snel Ricoh P5 M inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Belangrijk: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren meestal een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Action, Albert Heijn, Handyman, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
ricoh-p5-m-885515-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 885515 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh P5 M toner magenta originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €69,50).

Ricoh P5 M toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het 885515 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Ricoh P5 M huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Ricoh geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel vind je de meest gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante printproblemen m.b.t. Ricoh P5 M inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Ricoh P5 M toner magenta toner?
De prijs van een Ricoh P5 M met kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €57,44 excl. de btw (wat neerkomt op €69,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €139,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 885515 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €34,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plakkertje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Ricoh P5 M toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 885515 alternatief kopen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik de Ricoh P5 M toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je alles in elkaar klikken. Als laatste bekijk je of de nieuwe Ricoh inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie