bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C360HE 408187 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh SP C360HE inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je geschikte inktwebshops voor voordelige toners. Het artikel Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit met kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Ricoh. Diverse shops als Totaalinkt.shop & bol.com bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€69,50
Huismerk vanafprijs€34,75
FabrikantRicoh
ArtikelRicoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit
Artikelcode408187
Kleur beschrijvinggeel
Printomvang5.000 prints
EAN4961311920189

Goedkoopste Ricoh SP C360HE inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 408187 toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Officesavers of Paradigit zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij shops zoals 112supplies & Printabout.nl.
 • Originele 408187 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €69,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals snel-modus) of overweeg een lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar bekende inktshops waar je moeiteloos 408187 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €76,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €69,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €34,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit originele inkt€69,50
Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€139,00
Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €34,75
Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €69,50
Overzicht met prijzen van de 408187 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh inkopen?

Vandaag nog Ricoh SP C360HE inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktshop. Zij hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en bieden doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Ebay, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
ricoh-sp-c360he-408187-geel-yellow-toner

Originele gele 408187 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit originele gele toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €69,50).

Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 408187 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat deze toners volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh SP C360HE huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel zie je de meest voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Check of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende issues met betrekking tot Ricoh SP C360HE inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Ricoh SP C360HE met de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €57,44 excl. de btw (dat betekent €69,50 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €139,00. Met een huismerk toner met het nummer 408187 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €34,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh SP C360HE toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 408187 alternatief inkopen is meestal een goed idee. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je meestal gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de Ricoh SP C360HE toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval bestel je een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het product opnieuw vastklikken. Als laatste probeer je of de gekloonde Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie