bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 245 M 888314 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Ricoh 245 M inkt toner? Via onze vergelijker vind je goede leveranciers voor extra voordelige toners. Het patroon Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit met kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Ricoh. Een groeiend aantal verkooppunten zoals Inktbaas.nl of Officesavers verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€137,50
Huismerk verkoopprijs€68,75
MerkRicoh
SoortRicoh 245 M toner magenta hoge capaciteit
Productcode888314
Kleur omschrijvingmagenta
Printomvang15.000 prints
EAN-nummer0026649883101

Goedkoopste Ricoh 245 M inkt bestellen oktober 2021

De capaciteit van de 888314 toner is 15.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers en Handyman.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij winkels zoals Inktwereld.nl en Printabout.nl.
 • Originele 888314 inkt toners zijn te bestellen v.a. €137,50.
 • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (alseco-stand) en overweeg een lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze website check je de betrouwbaarste aanbieders waar je de beste 888314 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €151,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €137,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €68,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit originele inkt€137,50
Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€275,00
Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €68,75
Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €137,50
Tabel met prijzen voor de 888314 tonercartridge (roze / rood) in oktober 2021. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Meteen Ricoh 245 M inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij computerzaken. Ons advies: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verstrekken normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Hema, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebwinkels als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-245-m-888314-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 888314 inkt van Ricoh bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Ricoh bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €137,50).

Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het 888314 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 245 M huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze magenta inkt van Ricoh verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel staan bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het kapje weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare printproblemen met betrekking tot Ricoh 245 M inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat zijn de kosten van de Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh 245 M met de kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €113,64 excl. btw (wat neerkomt op €137,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €275,00. Met een huismerk toner met de code 888314 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €68,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en reinig de printkop.

Is een Ricoh 245 M toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 888314 alternatief inkopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. Het tarief is goedkoper en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Ricoh 245 M toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Ricoh inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de nagevulde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie