bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 260 888446 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh 260 inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de beste inktshops voor extra voordelige toners. Deze Ricoh 260 toner zwart met de kleur zwart (black) is relevant voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Ricoh. Een groeiend aantal shops zoals inktknaller.nl of Inktweb.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€47,50
Huismerk vanafprijs€23,75
LeverancierRicoh
TypeRicoh 260 toner zwart
Artikelcode888446
Kleurzwart
Intensiteit24.000 prints
EAN-code0005000016181

Goedkoopste Ricoh 260 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 888446 toner is 24.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers of Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via shops zoals 112supplies en Inktbaas.nl.
 • Originele 888446 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €47,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan lage kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar erkende printshops waar je moeiteloos 888446 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh 260 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €52,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €47,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €23,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh 260 toner zwart originele inkt€47,50
Ricoh 260 toner zwart multipack (merk toners)€95,00
Ricoh 260 toner zwart huismerk inkt * €23,75
Ricoh 260 toner zwart huismerk duopack * €47,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 888446 tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Direkt Ricoh 260 inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij computerzaken. Ons advies: bestel bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen bovendien een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Ebay, Amazon, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
ricoh-260-888446-zwart-black-toner

Originele zwarte 888446 inkt van Ricoh bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh 260 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €47,50).

Ricoh 260 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 888446 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 260 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Ricoh vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bekijk je alledaagse afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het kapje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende printproblemen in relatie tot Ricoh 260 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh 260 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh 260 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €39,26 excl. btw (€47,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je zo’n €95,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 888446 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €23,75) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner het niet doet. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het kapje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 260 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 888446 alternatief inkopen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan originele inktpatronen. De verkoopprijs is lager en deze toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Ricoh 260 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het patroon opnieuw assembleren. Als afronding controleer je of de vernieuwde Ricoh inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie