bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828428 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Ricoh 828428 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire printshops voor voordelige toners. De Ricoh 828428 toner magenta met kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Ricoh. Meer en meer verkopers zoals bijvoorbeeld Paradigit en 123inkt bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€117,50
Huismerk prijzen€58,75
LeverancierRicoh
TypeRicoh 828428 toner magenta
Artikelnummer828428
Kleurenmagenta
Printvermogen24.000 prints
EAN-nummer4053768192773

Goedkoopste Ricoh 828428 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 828428 toner is 24.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Bol.com en printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Ricoh toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans voorzien ze ook in een goed huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels als 112supplies of Inktbaas.nl.
  • Originele 828428 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €117,50.
  • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals beperkte kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Times New Roman.
  • Via onze vergelijker vind je de meest bekende webshops waar je probleemloos en snel 828428 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh 828428 toner magenta vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Een dergelijke rode tonercartridge kent een vanafprijs van €129,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €117,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €58,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh 828428 toner magenta originele inkt€117,50
Ricoh 828428 toner magenta multipack (merk toners)€235,00
Ricoh 828428 toner magenta huismerk inkt * €58,75
Ricoh 828428 toner magenta huismerk duopack * €117,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 828428 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Snel Ricoh 828428 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de winkel in de buurt. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

  • Lokale winkels: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Jumbo, Expert.
  • Grote webwinkels als Bol.com, Amazon, Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
  • De bekende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en zijn het scherpst qua prijs.
ricoh-828428-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 828428 inkt van Ricoh kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Ricoh 828428 toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele patronen van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €117,50).

Ricoh 828428 toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het 828428 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • Ricoh 828428 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt dan inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Ricoh vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht check je de meest bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het stukje tape weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende problemen bij de Ricoh 828428 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Ricoh 828428 toner magenta toner?
De kostprijs van een Ricoh 828428 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €97,11 excl. de btw (wat neerkomt op €117,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack wenst moet je denken aan €235,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 828428 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €58,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Ricoh 828428 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 828428 alternatief nemen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan originele producten. Het tarief is gunstiger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Deze kan je meestal simpel verhelpen.

Hoe werkt de Ricoh 828428 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun jij het artikel in elkaar klikken. Als check check je of de budget Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie