bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828429 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh 828429 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je goede leveranciers voor goedkope toners. De Ricoh 828429 toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van Ricoh. Heel wat inktshops als o.a. Staples & printershop verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€117,50
Huismerk prijzen€58,75
FabrikantRicoh
SoortRicoh 828429 toner cyaan
Productnummer828429
Kleurcodecyaan
Printvermogen24.000 prints
EAN-nummer4053768192780

Goedkoopste Ricoh 828429 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 828429 toner is 24.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. 112supplies en Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Standaard leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij webshops zoals printershop en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 828429 inkt toners zijn te bestellen v.a. €117,50.
 • Ricoh imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsbeperkte kwaliteit) of overweeg een lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar populaire bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier 828429 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh 828429 toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Dit type blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €129,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €117,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €58,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh 828429 toner cyaan originele inkt€117,50
Ricoh 828429 toner cyaan multipack (merk toners)€235,00
Ricoh 828429 toner cyaan huismerk inkt * €58,75
Ricoh 828429 toner cyaan huismerk duopack * €117,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 828429 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Vandaag nog Ricoh 828429 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en hanteren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-828429-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 828429 inkt van Ricoh kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh 828429 toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Ricoh en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante foutcodes. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €117,50).

Ricoh 828429 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 828429 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Ricoh 828429 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Ricoh vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante printproblemen in relatie tot Ricoh 828429 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Ricoh 828429 toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh 828429 met kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €97,11 excl. de btw (€117,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking neemt moet je denken aan €235,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 828429 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €58,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Ricoh 828429 toner cyaan huismerk alternatief slim?
Het huismerk 828429 alternatief aanschaffen is doorgaans lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper dan originele inkt. De winkelprijs is lager en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Ricoh 828429 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei neem je een speciale set navulinkt voor het Ricoh inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kan je het product terugzetten in originele staat. Als laatste test je of de budget Ricoh inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie