bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh C6000 842285 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Ricoh C6000 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de beste printwinkels voor extra voordelige toners. Deze Ricoh C6000 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Ricoh. Steeds meer printshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Inktshop.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€123,50
Huismerk prijzen€61,75
MerkRicoh
TypeRicoh C6000 toner magenta
Seriecode842285
Kleur omschrijvingmagenta
Printvermogen22.500 prints
EAN4961311934285

Goedkoopste Ricoh C6000 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 842285 toner is 22.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl & Staples zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij webwinkels als Inktweb.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele 842285 inkt toners zijn te bestellen v.a. €123,50.
 • Ricoh imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (o.a draft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar geschikte inktwebshops waar je moeiteloos 842285 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh C6000 toner magenta vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge kost in de winkel al snel €135,85. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €123,50. De beste optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €61,75. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh C6000 toner magenta originele inkt€123,50
Ricoh C6000 toner magenta multipack (merk toners)€247,00
Ricoh C6000 toner magenta huismerk inkt * €61,75
Ricoh C6000 toner magenta huismerk duopack * €123,50
Prijslijst van de 842285 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Snel Ricoh C6000 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Onze tip: ga naar een online inktshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en voeren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Amazon, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Blokker, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
ricoh-c6000-842285-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 842285 inkt van Ricoh kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh C6000 toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt storende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €123,50).

Ricoh C6000 toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 842285 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh C6000 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je de meest bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal alle toner uit de printer en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Veel voorkomende issues m.b.t. Ricoh C6000 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh C6000 toner magenta toner?
De kostprijs van een Ricoh C6000 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €102,07 excl. de btw (dus €123,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €247,00. Met een huismerk toner met de code 842285 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €61,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh C6000 toner magenta huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 842285 alternatief proberen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh C6000 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Nu spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder mag je het product opnieuw vastklikken. Tenslotte probeer je of de nagevulde Ricoh inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie