bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 30 885430 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Ricoh 30 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je erkende verkooppunten voor extra goedkope toners. De Ricoh 30 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Ricoh. Heel wat leveranciers als o.a. printerinktshop.nl of inktcartridge store verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€70,50
Huismerk prijzen€35,25
FabrikantRicoh
SoortRicoh 30 toner zwart
Artikelcode885430
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang4.500 prints
EAN-code4003630106476

Goedkoopste Ricoh 30 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 885430 toner is 4.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar veel voordelige dan in de winkel. Inktweb.nl of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. In de regel leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij webshops als replacedirect & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 885430 inkt toners koop je online vanaf €70,50.
 • Ricoh imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld minimale kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Century Gothic en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker check je goede winkels waar je eenvoudig 885430 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh 30 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €77,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €70,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €35,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh 30 toner zwart originele inkt€70,50
Ricoh 30 toner zwart multipack (merk toners)€141,00
Ricoh 30 toner zwart huismerk inkt * €35,25
Ricoh 30 toner zwart huismerk duopack * €70,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 885430 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh bestellen?

Snel Ricoh 30 inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen meestal een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Hema, Bruna, Action, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Amazon, Coolblue, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktshops als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-30-885430-zwart-black-toner

Originele zwarte 885430 inkt van Ricoh kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh 30 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante foutcodes. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Ricoh geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €70,50).

Ricoh 30 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 885430 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 30 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met algemene afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Veel voorkomende issues met de Ricoh 30 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Ricoh 30 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Ricoh 30 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €58,26 excl. btw (dat betekent €70,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack prefereert moet je denken aan €141,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 885430 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €35,25) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Ricoh 30 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk 885430 alternatief proberen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Tegen lage kosten de Ricoh 30 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je alles in elkaar klikken. Nadien probeer je of de nagevulde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie