bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 3200D 885060 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Ricoh 3200D inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je de populairste printshops voor extra voordelige toners. Het artikel Ricoh 3200D toner zwart met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zakelijke documenten. Populair zijn de merkproducten van Ricoh. Meerdere webshops zoals bijvoorbeeld Paradigit of Inktweb.nl verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€57,50
Huismerk verkoopprijs€28,75
FabrikantRicoh
ProductRicoh 3200D toner zwart
Seriecode885060
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit27.000 prints
EAN-code4250081501651

Goedkoopste Ricoh 3200D inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 885060 toner is 27.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub en Paradigit zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak leveren zij ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via bedrijven zoals coolblue.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele 885060 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €57,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander eco-modus) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
 • Via ons platform vergelijk je geschikte shops waar je zonder gedoe 885060 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh 3200D toner zwart vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €63,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €57,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €28,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh 3200D toner zwart originele inkt€57,50
Ricoh 3200D toner zwart multipack (merk toners)€115,00
Ricoh 3200D toner zwart huismerk inkt * €28,75
Ricoh 3200D toner zwart huismerk duopack * €57,50
Tabel met prijzen voor de 885060 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Snel Ricoh 3200D inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden meestal een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Blokker, Bol.com, Coolblue, Ebay, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
ricoh-3200d-885060-zwart-black-toner

Originele zwarte 885060 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Ricoh 3200D toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Ricoh en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €57,50).

Ricoh 3200D toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het 885060 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh 3200D huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Ricoh vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel check je veel voorkomende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende toner-problemen met de Ricoh 3200D inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh 3200D toner zwart toner?
De kostprijs van een Ricoh 3200D met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €47,52 excl. btw (wat neerkomt op €57,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert liggen de kosten op zo’n €115,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 885060 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €28,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een Ricoh 3200D toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 885060 alternatief nemen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is interessanter en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh 3200D toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Dan mag je het product opnieuw assembleren. Als afronding bekijk je of de vernieuwde Ricoh inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie