bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh T2 888483 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Ricoh T2 inkt toner? Via onze vergelijker vind je toonaangevende verkooppunten voor verrassend goedkope toners. Deze Ricoh T2 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kan jij toepassen voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Ricoh. Velerlei winkels als bijv. Office Centre en 123inkt leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€40,50
Huismerk verkoopprijs€20,25
LeverancierRicoh
SoortRicoh T2 toner zwart
Artikelcode888483
Kleurcodezwart
Capaciteit25.000 prints
EAN-code4961311016363

Goedkoopste Ricoh T2 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 888483 toner is 25.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Inkt.nl & Handyman.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard beschikken ze over een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij winkels als printershop & inktknaller.nl.
 • Originele 888483 inkt toners kosten je ongeveer €40,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (onder ander lage kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar gespecialiseerde webwinkels waar je eenvoudig 888483 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh T2 toner zwart vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €44,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €40,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €20,25. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh T2 toner zwart originele inkt€40,50
Ricoh T2 toner zwart multipack (merk toners)€81,00
Ricoh T2 toner zwart huismerk inkt * €20,25
Ricoh T2 toner zwart huismerk duopack * €40,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 888483 tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Meteen Ricoh T2 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze winkels helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hebben meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Amazon, Blokker, Fonq, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwebshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
ricoh-t2-888483-zwart-black-toner

Originele zwarte 888483 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh T2 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van Ricoh en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutcodes. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Ricoh bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €40,50).

Ricoh T2 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het 888483 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh T2 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel check je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het kapje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop schoon te maken. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle toners en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare problemen bij de Ricoh T2 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een Ricoh T2 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Ricoh T2 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €33,47 excl. btw (dat is €40,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je zo’n €81,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 888483 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €20,25) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Ricoh T2 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 888483 alternatief nemen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanschafprijs is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Ricoh T2 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval koop je een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later kan je het patroon terugzetten in originele staat. Achteraf bekijk je of de vernieuwde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie