bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828426 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Ricoh 828426 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je goede inktshops voor verrassend goedkope toners. Artikel Ricoh 828426 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Ricoh. Velerlei leveranciers als o.a. Alleeninkt.nl & Inkclub bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€105,50
Huismerk prijzen€52,75
MerkRicoh
TypeRicoh 828426 toner zwart
Serienummer828426
Kleurcodezwart
Printomvang33.000 prints
EAN4053768192759

Goedkoopste Ricoh 828426 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 828426 toner is 33.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Printabout.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak voeren ze ook een prima huismerk.

  • De goedkoopste inkt bestel je online bij verkooppunten als coolblue.nl en Printabout.nl.
  • Originele 828426 inkt toners zijn te bestellen v.a. €105,50.
  • Ricoh imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Century Gothic en Times New Roman.
  • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende printshops waar je goedkoop en eenvoudig 828426 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh 828426 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €116,05. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €105,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €52,75. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh 828426 toner zwart originele inkt€105,50
Ricoh 828426 toner zwart multipack (merk toners)€211,00
Ricoh 828426 toner zwart huismerk inkt * €52,75
Ricoh 828426 toner zwart huismerk duopack * €105,50
Prijstabel voor de 828426 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Meteen Ricoh 828426 inkt kopen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel online als in de retail. Ons advies: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken doorgaans een kwalitatief huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
  • Grote webwinkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Coolblue, Blokker, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
ricoh-828426-zwart-black-toner

Originele zwarte 828426 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh 828426 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van Ricoh en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende storing en meldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

  • Originele toners van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen irritante foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een minpunt van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €105,50).

Ricoh 828426 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 828426 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • Ricoh 828426 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele producten.
  • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Ricoh vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder tref je gangbare printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Voer een toners check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante inktproblemen met betrekking tot Ricoh 828426 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Ricoh 828426 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Ricoh 828426 met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €87,19 excl. btw (dus €105,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €211,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 828426 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €52,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh 828426 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 828426 alternatief proberen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dit kan je veelal eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Ricoh 828426 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend controleer je of de bijgevulde Ricoh inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie