bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828225 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh 828225 inkt toner? Op deze webpagina bekijk je de meest populaire leveranciers voor verrassend goedkope toners. Het patroon Ricoh 828225 toner zwart met kleur zwart (black) is geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van Ricoh. Diverse winkels zoals bijvoorbeeld Staples of Inktshop.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€123,50
Huismerk verkoopprijs€61,75
LeverancierRicoh
TypeRicoh 828225 toner zwart
Seriecode828225 828402
Officiële kleurzwart
Printomvang30.000 prints
EAN2200000023032

Goedkoopste Ricoh 828225 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 828225 828402 toner is 30.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De beste inkt is te koop bij verkopers zoals Inkt.nl of inktknaller.nl.
  • Originele 828225 828402 inkt toners koop je vanaf €123,50.
  • Ricoh imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a minimale kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Calibri.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar populaire webwinkels waar je probleemloos en snel 828225 828402 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh 828225 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €135,85. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €123,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €61,75. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Ricoh 828225 toner zwart originele inkt€123,50
Ricoh 828225 toner zwart multipack (merk toners)€247,00
Ricoh 828225 toner zwart huismerk inkt * €61,75
Ricoh 828225 toner zwart huismerk duopack * €123,50
Prijslijst van de 828225 828402 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh inkopen?

Vandaag nog Ricoh 828225 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Deze partijen bieden top-service, de meeste voorraad en hanteren vaak een goed huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Expert, Primera, Media Markt, Jumbo.
  • Bekende webshops als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Fonq, Blokker, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
  • Populaire inktshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
ricoh-828225-zwart-black-toner

Originele zwarte 828225 828402 inkt van Ricoh kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh 828225 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele inktpatronen van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • De negatieve kant van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €123,50).

Ricoh 828225 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 828225 828402 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • Ricoh 828225 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van errorcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Ricoh vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare problemen aangaande Ricoh 828225 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Ricoh 828225 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh 828225 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €102,07 excl. de btw (€123,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €247,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 828225 828402 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €61,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het plasticje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 828225 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 828225 828402 alternatief aanschaffen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter snel verhelpen.

Kan ik de Ricoh 828225 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend check je of de nagevulde Ricoh inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie