bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828227 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh 828227 inkt toner? Op deze pagina bieden wij toonaangevende printshops voor voordelige toners. Het patroon Ricoh 828227 toner magenta met kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Ricoh. Meerdere aanbieders als printerinktshop.nl of Inktwereld.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€186,50
Huismerk tarieven€93,25
FabrikantRicoh
ProductRicoh 828227 toner magenta
Productcode828227 828404
Kleurcodemagenta
Printomvang30.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste Ricoh 828227 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 828227 828404 toner is 30.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Sneltoner.nl & Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze hebben duizenden producten en geven advies / service. Dikwijls leveren zij ook een interessant huismerk.

  • Inkt deals schaf jij aan via leveranciers als Inkt.nl & Alleeninkt.nl.
  • Originele 828227 828404 inkt toners haal je in huis vanaf €186,50.
  • Ricoh imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Garamond.
  • Via deze site vergelijk je bekende printshops waar je moeiteloos 828227 828404 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh 828227 toner magenta vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €205,15. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €186,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €93,25. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh 828227 toner magenta originele inkt€186,50
Ricoh 828227 toner magenta multipack (merk toners)€373,00
Ricoh 828227 toner magenta huismerk inkt * €93,25
Ricoh 828227 toner magenta huismerk duopack * €186,50
Tabel met prijzen voor de 828227 828404 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh inkopen?

Meteen Ricoh 828227 inkt bestellen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden top-service, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een prima huismerk.

  • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Primera, Media Markt, Jumbo, Expert.
  • Populaire internetwinkels als Amazon, Blokker, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Erkende inktshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-828227-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 828227 828404 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Ricoh 828227 toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je voorkomt vervelende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

  • Originele toners van Ricoh zorgen voor het beste resultaat.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €186,50).

Ricoh 828227 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 828227 828404 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Ricoh 828227 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
  • De printkwaliteit is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
  • Een minpunt van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Ricoh verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder staan de meest voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte issues bij de Ricoh 828227 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Ricoh 828227 toner magenta toner?
De kostprijs van een Ricoh 828227 bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €154,13 excl. de btw (dat is €186,50 inclusief de btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €373,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 828227 828404 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €93,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Ricoh 828227 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 828227 828404 alternatief inkopen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. Het tarief is aantrekkelijker en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Hoe werkt de Ricoh 828227 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het product opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de nagevulde Ricoh inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie