bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh C3500 842256 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Ricoh C3500 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je toonaangevende printwinkels voor betaalbare toners. Deze Ricoh C3500 toner geel met de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Ricoh. Steeds meer inktwebshops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en Sneltoner.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€109,50
Huismerk prijs€54,75
MerkRicoh
SoortRicoh C3500 toner geel
Artikelcode842256
Officiële kleurgeel
Effectiviteit19.000 prints
EAN-nummer4961311927997

Goedkoopste Ricoh C3500 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 842256 toner is 19.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers & Mediamarkt.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans beschikken ze over een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via bedrijven zoals 123inkt of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 842256 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €109,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. snel printen) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar erkende printwinkels waar je probleemloos en snel 842256 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh C3500 toner geel vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Dit model gele tonercartridge kent een vanafprijs van €120,45. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €109,50. De voordeligste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €54,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh C3500 toner geel originele inkt€109,50
Ricoh C3500 toner geel multipack (merk toners)€219,00
Ricoh C3500 toner geel huismerk inkt * €54,75
Ricoh C3500 toner geel huismerk duopack * €109,50
Prijslijst van de 842256 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Meteen Ricoh C3500 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij boekenwinkels. Belangrijk: kies voor een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en faciliteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Ebay, Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-c3500-842256-geel-yellow-toner

Originele gele 842256 inkt van Ricoh bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh C3500 toner geel originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €109,50).

Ricoh C3500 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 842256 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh C3500 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Ricoh verwisseld maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je de meest gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het plasticje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal de betreffende toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende toner-problemen bij de Ricoh C3500 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh C3500 toner geel toner?
De adviesprijs van de Ricoh C3500 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €90,50 excl. btw (wat neerkomt op €109,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €219,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 842256 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €54,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Ricoh C3500 toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 842256 alternatief bestellen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanschafprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de Ricoh C3500 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar zetten. Als check bekijk je of de budget Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie