bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh S2 Y 888373 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh S2 Y inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende verkopers voor verrassend voordelige toners. De Ricoh S2 Y toner geel met kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan “echte” toners van Ricoh. Een groeiend aantal webshops als o.a. Totaalinkt.shop & 112supplies bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€129,50
Huismerk vanafprijs€64,75
FabrikantRicoh
ModelRicoh S2 Y toner geel
Artikelnummer888373
Kleur beschrijvinggeel
Printvermogen18.000 prints
EAN-code7613058017604

Goedkoopste Ricoh S2 Y inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 888373 toner is 18.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. printershop & Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via webshops als coolblue.nl & Inktbaas.nl.
 • Originele 888373 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €129,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de beste winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 888373 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh S2 Y toner geel vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €142,45. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €129,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €64,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh S2 Y toner geel originele inkt€129,50
Ricoh S2 Y toner geel multipack (merk toners)€259,00
Ricoh S2 Y toner geel huismerk inkt * €64,75
Ricoh S2 Y toner geel huismerk duopack * €129,50
Tabel met prijzen voor de 888373 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Meteen Ricoh S2 Y inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Action, Handyman, Hema, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Amazon, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
ricoh-s2-y-888373-geel-yellow-toner

Originele gele 888373 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Ricoh S2 Y toner geel originele gele toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €129,50).

Ricoh S2 Y toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het 888373 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Ricoh S2 Y huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de geel inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht zie je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, verwijder snel alle toners en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende printproblemen bij de Ricoh S2 Y inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Ricoh S2 Y toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh S2 Y met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gewoonlijk €107,02 excl. de btw (dat maakt €129,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €259,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 888373 betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €64,75) en je kunt er meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het beschermkapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh S2 Y toner geel huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 888373 alternatief inkopen is in de regel lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans snel oplossen.

Kan ik ook zelf de Ricoh S2 Y toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als check achterhaal je of de nieuwe Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie