bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh MP C407 842211 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Ricoh MP C407 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je de meest populaire inktshops voor betaalbare toners. Het product Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is ideaal voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Ricoh. Heel wat verkopers zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl of Inkt.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€34,50
Huismerk vanafprijs€17,25
MerkRicoh
TypeRicoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode842211
Kleurcodezwart
Effectiviteit17.500 prints
EANonbekend

Goedkoopste Ricoh MP C407 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 842211 toner is 17.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt en Vikingdirect.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Vaak voeren ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij bedrijven als Inktweb.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele 842211 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €34,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Times New Roman.
 • Via onze website vind je de directe links naar populaire winkels waar je moeiteloos 842211 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €37,95. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €34,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €17,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€34,50
Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€69,00
Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €17,25
Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €34,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 842211 tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Meteen Ricoh MP C407 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, een grote voorraad en hebben bovendien een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Fonq, Coolblue, Bol.com, Amazon, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-mp-c407-842211-zwart-black-toner

Originele zwarte 842211 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je krijgt geen vervelende foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €34,50).

Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 842211 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh MP C407 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze zwart inkt van Ricoh verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel tref je bekende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het plasticje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot Ricoh MP C407 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Ricoh MP C407 met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €28,51 excl. de btw (dat is €34,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €69,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 842211 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €17,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je de beschermingstape verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Ricoh MP C407 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 842211 alternatief gebruiken is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh MP C407 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen werk je met een speciale set navulinkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Daarna kan je het product terugzetten in originele staat. Als laatste achterhaal je of de gekloonde Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie