bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh C7100 828330 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Ricoh C7100 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je de meest populaire leveranciers voor extra goedkope toners. Deze Ricoh C7100 toner zwart met de kleur zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Ricoh. Een groeiend aantal verkooppunten als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & coolblue.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€141,50
Huismerk prijs€70,75
LeverancierRicoh
SoortRicoh C7100 toner zwart
Artikelcode828330
Kleurzwart
Printomvang45.000 prints
EAN4053768187694

Goedkoopste Ricoh C7100 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 828330 toner is 45.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. 123inkt of Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via leveranciers zoals Easy-ink & Office Centre.
 • Originele 828330 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €141,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via deze site check je de beste aanbieders waar je eenvoudig 828330 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh C7100 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €155,65. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €141,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €70,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Ricoh C7100 toner zwart originele inkt€141,50
Ricoh C7100 toner zwart multipack (merk toners)€283,00
Ricoh C7100 toner zwart huismerk inkt * €70,75
Ricoh C7100 toner zwart huismerk duopack * €141,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 828330 tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Gelijk Ricoh C7100 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en leveren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Ebay, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Fonq, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktaanbieders als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-c7100-828330-zwart-black-toner

Originele zwarte 828330 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh C7100 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Ricoh zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €141,50).

Ricoh C7100 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het 828330 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh C7100 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Ricoh geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder bekijk je de meest bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het stukje tape hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer uit, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
Gangbare inktproblemen met de Ricoh C7100 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh C7100 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Ricoh C7100 met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €116,94 excl. de btw (dat maakt €141,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je ongeveer €283,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 828330 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €70,75) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het stukje tape los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Ricoh C7100 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 828330 alternatief bestellen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Ricoh C7100 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Dan kan je het patroon in elkaar klikken. Aansluitend achterhaal je of de nieuwe Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie