bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh C7100 828333 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh C7100 inkt toner? Op deze webpagina bieden wij geschikte verkooppunten voor betaalbare toners. Het patroon Ricoh C7100 toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Ricoh. Heel wat printwinkels als bijv. Totaalinkt.shop en Inkt.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€184,50
Huismerk prijzen€92,25
FabrikantRicoh
ProductRicoh C7100 toner cyaan
Productcode828333
Kleurcyaan
Printcapaciteit45.000 prints
EAN4053768187724

Goedkoopste Ricoh C7100 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 828333 toner is 45.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl & Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Ricoh toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij bedrijven zoals 112supplies en Paradigit.
 • Originele 828333 inkt toners kosten je ongeveer €184,50.
 • Ricoh imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Garamond.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar toonaangevende leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 828333 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh C7100 toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €202,95. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €184,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €92,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh C7100 toner cyaan originele inkt€184,50
Ricoh C7100 toner cyaan multipack (merk toners)€369,00
Ricoh C7100 toner cyaan huismerk inkt * €92,25
Ricoh C7100 toner cyaan huismerk duopack * €184,50
Tabel met prijzen voor de 828333 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Ricoh kopen?

Meteen Ricoh C7100 inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel online als bij kantoorwinkels. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Bol.com, Coolblue, Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwebwinkels als Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-c7100-828333-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 828333 inkt van Ricoh kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh C7100 toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €184,50).

Ricoh C7100 toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het 828333 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh C7100 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze cyaan inkt van Ricoh verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel staan de meest bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het plasticje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Relevante inktproblemen m.b.t. Ricoh C7100 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh C7100 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Ricoh C7100 met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is ongeveer €152,48 excl. btw (dus €184,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack kiest liggen de kosten op zo’n €369,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 828333 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €92,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Ricoh C7100 toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 828333 alternatief proberen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is aantrekkelijker en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutcodes. Deze kan je doorgaans gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de Ricoh C7100 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje werk je met een speciale set navulinkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste kan je het product in elkaar klikken. Als afronding controleer je of de bijgevulde Ricoh inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie