bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh K1 M 887927 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Ricoh K1 M inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de meest bekende printwinkels voor extra voordelige toners. Artikel Ricoh K1 M toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Ricoh. Velerlei webshops als o.a. Staples of Inktweb.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€35,50
Huismerk tarief€17,75
MerkRicoh
SoortRicoh K1 M toner magenta
Productcode887927
Kleur omschrijvingmagenta
Effectiviteit42.700 prints
EAN-code4003630112132

Goedkoopste Ricoh K1 M inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 887927 toner is 42.700 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze faciliteren een groot aanbod en geven advies / service. Vaak voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via shops zoals Inktshop.nl en Staples.
 • Originele 887927 inkt toners kosten je ongeveer €35,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Courier & Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je de meest bekende aanbieders waar je de beste 887927 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh K1 M toner magenta vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit type rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €39,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €35,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €17,75. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh K1 M toner magenta originele inkt€35,50
Ricoh K1 M toner magenta multipack (merk toners)€71,00
Ricoh K1 M toner magenta huismerk inkt * €17,75
Ricoh K1 M toner magenta huismerk duopack * €35,50
Geschatte prijzen van de 887927 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh bestellen?

Gemakkelijk Ricoh K1 M inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: shop bij een internet printshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verkopen bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Action, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
ricoh-k1-m-887927-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 887927 inkt van Ricoh kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh K1 M toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante foutcodes. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Ricoh bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €35,50).

Ricoh K1 M toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het 887927 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh K1 M huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Ricoh verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht zie je gangbare inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene toner-problemen met de Ricoh K1 M inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Ricoh K1 M toner magenta toner?
De kostprijs van een Ricoh K1 M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €29,34 excl. btw (dat is €35,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert liggen de kosten op zo’n €71,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 887927 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €17,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het lipje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Ricoh K1 M toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 887927 alternatief gebruiken is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze patronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel herstellen.

Tegen lage kosten de Ricoh K1 M toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap injecteer je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf probeer je of de vernieuwde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie