bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 1240 430278 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh 1240 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende verkopers voor extra goedkope toners. Artikel Ricoh 1240 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zakelijke documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Ricoh. Meerdere aanbieders als bijv. printerinktshop.nl en Sneltoner.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€73,50
Huismerk prijzen€36,75
MerkRicoh
TypeRicoh 1240 toner zwart
Artikelnummer430278
Kleurzwart
Effectiviteit4.800 prints
EAN-code4250081501255

Goedkoopste Ricoh 1240 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 430278 toner is 4.800 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktshop.nl en Staples zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hebben zij ook een goed huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via webshops als Inktwereld.nl & printerinktshop.nl.
  • Originele 430278 inkt toners koop je vanaf €73,50.
  • Ricoh imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Brush Script.
  • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je goede winkels waar je de beste 430278 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh 1240 toner zwart vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €80,85. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €73,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €36,75. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh 1240 toner zwart originele inkt€73,50
Ricoh 1240 toner zwart multipack (merk toners)€147,00
Ricoh 1240 toner zwart huismerk inkt * €36,75
Ricoh 1240 toner zwart huismerk duopack * €73,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 430278 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Meteen Ricoh 1240 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Onze tip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
  • Landelijke winkels als Coolblue, Fonq, Ebay, Blokker, Bol.com, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Online inktwebshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste acties en kortingen.
ricoh-1240-430278-zwart-black-toner

Originele zwarte 430278 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Ricoh 1240 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende storing en meldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele tonercartridges van Ricoh bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
  • Een minpunt van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €73,50).

Ricoh 1240 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 430278 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

  • Ricoh 1240 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele inkt.
  • De kwaliteit is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Ricoh geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht check je de meest bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Check of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte afdrukproblemen bij de Ricoh 1240 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh 1240 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh 1240 met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €60,74 excl. btw (dat is €73,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking wenst betaal je zo’n €147,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 430278 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €36,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Ricoh 1240 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 430278 alternatief bestellen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De winkelprijs is voordeliger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Ricoh 1240 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval gebruik je een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Tenslotte test je of de bijgevulde Ricoh inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie