bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh H M 887848 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh H M inkt toner? Via onze vergelijker vind je de meest bekende verkooppunten voor verrassend goedkope toners. Het patroon Ricoh H M toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Ricoh. Veel winkels als Mediamarkt.nl en Inktshop.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€27,50
Huismerk vanafprijs€13,75
LeverancierRicoh
SoortRicoh H M toner magenta
Productnummer887848
Kleur beschrijvingmagenta
Printvermogen1.350 prints
EAN-code4250081500951

Goedkoopste Ricoh H M inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 887848 toner is 1.350 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel gunstiger dan in een lokale shop. printershop & printerinktshop.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij winkels als 123inkt of Handyman.nl.
 • Originele 887848 inkt toners kosten je ongeveer €27,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snelle modus) of kies een zuinig lettertype zoals Courier of Garamond.
 • Via dit portaal vergelijk je de populairste verkooppunten waar je goedkope 887848 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh H M toner magenta vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €30,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €27,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €13,75. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh H M toner magenta originele inkt€27,50
Ricoh H M toner magenta multipack (merk toners)€55,00
Ricoh H M toner magenta huismerk inkt * €13,75
Ricoh H M toner magenta huismerk duopack * €27,50
Prijsoverzicht van de 887848 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Gemakkelijk Ricoh H M inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als in de retail. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, de meeste voorraad en verkopen vaak een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwebshops als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-h-m-887848-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 887848 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh H M toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Ricoh geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €27,50).

Ricoh H M toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 887848 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Ricoh H M huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel zie je de meest gangbare toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het plasticje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Alledaagse issues aangaande Ricoh H M inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh H M toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh H M met de kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €22,73 excl. de btw (wat neerkomt op €27,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €55,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer 887848 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €13,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het lipje weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Ricoh H M toner magenta huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 887848 alternatief kiezen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper dan merk-inkt. De kostprijs is lager en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de Ricoh H M toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je het product opnieuw assembleren. Tenslotte bekijk je of de budget Ricoh inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie