bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh J C 887816 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Ricoh J C inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de beste verkopers voor voordelige toners. De Ricoh J C toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) komt van pas bij al jouw kleurenafdrukken. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Ricoh. Meerdere printwinkels als bijvoorbeeld Office Centre en Inktshop.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€42,50
Huismerk verkoopprijs€21,25
FabrikantRicoh
TypeRicoh J C toner cyaan
Productnummer887816
Kleur omschrijvingcyaan
Printomvang9.600 prints
EAN4961311404986

Goedkoopste Ricoh J C inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 887816 toner is 9.600 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl & inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze hebben een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij aanbieders als Sneltoner.nl & Printabout.nl.
 • Originele 887816 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €42,50.
 • Ricoh imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. lage kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je toonaangevende inktaanbieders waar je snel en simpel 887816 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh J C toner cyaan vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit model blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €46,75. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €42,50. De beste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €21,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh J C toner cyaan originele inkt€42,50
Ricoh J C toner cyaan multipack (merk toners)€85,00
Ricoh J C toner cyaan huismerk inkt * €21,25
Ricoh J C toner cyaan huismerk duopack * €42,50
Prijstabel voor de 887816 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Meteen Ricoh J C inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: shop bij een internet printshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, een grote voorraad en leveren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Ebay, Amazon, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktaanbieders als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-j-c-887816-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 887816 inkt van Ricoh kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Ricoh J C toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €42,50).

Ricoh J C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het 887816 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh J C huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel zie je bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je de beschermingstape hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle toners en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse issues in relatie tot Ricoh J C inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh J C toner cyaan toner?
De kostprijs van een Ricoh J C met de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €35,12 excl. de btw (dus €42,50 inclusief btw). Als je een multipack of voordeelverpakking neemt moet je denken aan €85,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 887816 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €21,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh J C toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 887816 alternatief inkopen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De prijs is goedkoper en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Ricoh J C toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte test je of de nagevulde Ricoh inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie