bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh M2 C 885324 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh M2 C inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de populairste winkels voor extra voordelige toners. Het patroon Ricoh M2 C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Ricoh. Meerdere leveranciers als o.a. printerinktshop.nl & Inktshop.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€141,50
Huismerk tarief€70,75
LeverancierRicoh
ArtikelRicoh M2 C toner cyaan
Serienummer885324
Kleur omschrijvingcyaan
Capaciteit17.000 prints
EAN4250081503334

Goedkoopste Ricoh M2 C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 885324 toner is 17.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij winkels als Sneltoner.nl & Totaalinkt.shop .
 • Originele 885324 inkt toners koop je vanaf €141,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alsdraft mode) of overweeg een lettertype als Century Gothic of Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je goede inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 885324 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh M2 C toner cyaan vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €155,65. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €141,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €70,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh M2 C toner cyaan originele inkt€141,50
Ricoh M2 C toner cyaan multipack (merk toners)€283,00
Ricoh M2 C toner cyaan huismerk inkt * €70,75
Ricoh M2 C toner cyaan huismerk duopack * €141,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 885324 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Vandaag nog Ricoh M2 C inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktshop. Deze shops bieden top-service, hebben de snelste levertijd en leveren vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Fonq, Wehkamp, Ebay, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
ricoh-m2-c-885324-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 885324 inkt van Ricoh kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Ricoh M2 C toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je voorkomt storende foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €141,50).

Ricoh M2 C toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het 885324 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh M2 C huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de cyaan inkt van Ricoh verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder zie je alledaagse issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene afdrukproblemen m.b.t. Ricoh M2 C inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Ricoh M2 C toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh M2 C met kleurcode cyaan (blauw) toner is om en nabij de €116,94 excl. de btw (dat maakt €141,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert kost het ongeveer €283,00. Met een huismerk toner met de code 885324 kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €70,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Ricoh M2 C toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 885324 alternatief kiezen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is voordeliger en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dit kan je veelal eenvoudig oplossen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh M2 C toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Nadien test je of de budget Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie