bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh M2 Y 885322 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh M2 Y inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je geschikte inktshops voor verrassend voordelige toners. Deze Ricoh M2 Y toner geel met de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Ricoh. Steeds meer printwinkels als o.a. Office Centre & Officesavers bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€141,50
Huismerk verkoopprijs€70,75
MerkRicoh
TypeRicoh M2 Y toner geel
Artikelcode885322
Kleurgeel
Capaciteit17.000 prints
EAN-nummer4250081503341

Goedkoopste Ricoh M2 Y inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 885322 toner is 17.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze beschikken over een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis verkopen ze ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals coolblue.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele 885322 inkt toners kosten je ongeveer €141,50.
 • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals snel printen) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl check je bekende bedrijven waar je goedkoop en eenvoudig 885322 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh M2 Y toner geel vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €155,65. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €141,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €70,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Ricoh M2 Y toner geel originele inkt€141,50
Ricoh M2 Y toner geel multipack (merk toners)€283,00
Ricoh M2 Y toner geel huismerk inkt * €70,75
Ricoh M2 Y toner geel huismerk duopack * €141,50
Tabel met prijzen voor de 885322 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Direkt Ricoh M2 Y inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Fonq, Ebay, Bol.com, Coolblue, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
ricoh-m2-y-885322-geel-yellow-toner

Originele gele 885322 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Ricoh M2 Y toner geel originele gele toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutcodes. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Ricoh leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €141,50).

Ricoh M2 Y toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 885322 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh M2 Y huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Ricoh verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel bekijk je algemene inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het plakkertje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een toners check uit en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende problemen m.b.t. Ricoh M2 Y inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Ricoh M2 Y toner geel toner?
De adviesprijs van de Ricoh M2 Y met kleuromschrijving geel (yellow) toner is om en nabij de €116,94 excl. de btw (€141,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt moet je denken aan €283,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 885322 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €70,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Ricoh M2 Y toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 885322 alternatief selecteren is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De verkoopprijs is voordeliger en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je meestal snel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Ricoh M2 Y toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Als laatste probeer je of de gekloonde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie