bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh MP C501 842248 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh MP C501 inkt toner? Op deze website bekijk je de meest bekende leveranciers voor extra goedkope toners. Het product Ricoh MP C501 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van Ricoh. Velerlei inktaanbieders als o.a. printerinktshop.nl & Inktweb.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€137,50
Huismerk verkoopprijs€68,75
LeverancierRicoh
ArtikelRicoh MP C501 toner cyaan
Productnummer842248
Kleur beschrijvingcyaan
Capaciteit12.000 prints
EAN4961311926785

Goedkoopste Ricoh MP C501 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 842248 toner is 12.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inktwereld.nl & Printabout.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als replacedirect & Paradigit.
 • Originele 842248 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €137,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (zoals printen in concept) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Calibri.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar betrouwbare inktaanbieders waar je voordelig en snel 842248 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh MP C501 toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €151,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en ligt de verkoopprijs rond de €137,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €68,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh MP C501 toner cyaan originele inkt€137,50
Ricoh MP C501 toner cyaan multipack (merk toners)€275,00
Ricoh MP C501 toner cyaan huismerk inkt * €68,75
Ricoh MP C501 toner cyaan huismerk duopack * €137,50
Geschatte prijzen van de 842248 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Meteen Ricoh MP C501 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Fonq, Bol.com, Amazon, Ebay, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
ricoh-mp-c501-842248-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 842248 inkt van Ricoh kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Ricoh MP C501 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €137,50).

Ricoh MP C501 toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 842248 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere prijs van de toner en doordat deze producten tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh MP C501 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Ricoh vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest bekende issues met de Ricoh MP C501 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Ricoh MP C501 toner cyaan toner?
De kostprijs van een Ricoh MP C501 met de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €113,64 excl. btw (dus €137,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €275,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 842248 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €68,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh MP C501 toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 842248 alternatief inkopen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de Ricoh MP C501 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval werk je met een speciale set navulinkt voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer opnieuw vastklikken. Ter controle probeer je of de budget Ricoh inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie