bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh Pro C901 828128 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh Pro C901 inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met de beste verkopers voor goedkope toners. Deze Ricoh Pro C901 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Ricoh. Diverse winkels als o.a. inktknaller.nl & 112supplies hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€284,50
Huismerk tarieven€142,25
MerkRicoh
ArtikelRicoh Pro C901 toner zwart
Seriecode828128
Kleurcodezwart
Intensiteit63.000 prints
EAN-nummer4053768171464

Goedkoopste Ricoh Pro C901 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 828128 toner is 63.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Bol.com en Office Centre zijn goede adressen voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans hebben zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via shops zoals Officesavers en Totaalinkt.shop .
 • Originele 828128 inkt toners koop je online vanaf €284,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. milieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Courier of Garamond.
 • Via dit portaal vergelijk je erkende verkopers waar je probleemloos en snel 828128 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Ricoh Pro C901 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €312,95. Via internet is het goedkoper en betaal je gemiddeld €284,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €142,25. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh Pro C901 toner zwart originele inkt€284,50
Ricoh Pro C901 toner zwart multipack (merk toners)€569,00
Ricoh Pro C901 toner zwart huismerk inkt * €142,25
Ricoh Pro C901 toner zwart huismerk duopack * €284,50
Prijstabel voor de 828128 tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Gelijk Ricoh Pro C901 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Tip van onze medewerkers: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Expert, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Fonq, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Blokker, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-pro-c901-828128-zwart-black-toner

Originele zwarte 828128 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Ricoh Pro C901 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Ricoh leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €284,50).

Ricoh Pro C901 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 828128 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh Pro C901 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder zie je de meest gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende printproblemen in relatie tot Ricoh Pro C901 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh Pro C901 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Ricoh Pro C901 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €235,12 excl. de btw (dat is €284,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack kiest liggen de kosten op zo’n €569,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 828128 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €142,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is het Ricoh Pro C901 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 828128 alternatief selecteren is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is gunstiger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel oplossen.

Hoe kan ik snel de Ricoh Pro C901 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval neem je een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles opnieuw assembleren. Aansluitend achterhaal je of de budget Ricoh inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie