bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh R2 M 888346 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh R2 M inkt toner? Op deze pagina vind je de beste leveranciers voor extra goedkope toners. Het artikel Ricoh R2 M toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor al jouw kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Ricoh. Heel wat inktaanbieders zoals Mediamarkt.nl en inktcartridge store verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€82,50
Huismerk verkoopprijs€41,25
FabrikantRicoh
ArtikelRicoh R2 M toner magenta
Seriecode888346
Kleurcodemagenta
Printcapaciteit10.000 prints
EAN-nummer7613058015310

Goedkoopste Ricoh R2 M inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 888346 toner is 10.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies & Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans leveren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webshops zoals Inktwereld.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele 888346 inkt toners koop je online vanaf €82,50.
 • Ricoh imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar geschikte winkels waar je probleemloos en snel 888346 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh R2 M toner magenta vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke rode tonercartridge kent een vanafprijs van €90,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €82,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €41,25. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh R2 M toner magenta originele inkt€82,50
Ricoh R2 M toner magenta multipack (merk toners)€165,00
Ricoh R2 M toner magenta huismerk inkt * €41,25
Ricoh R2 M toner magenta huismerk duopack * €82,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 888346 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh bestellen?

Snel Ricoh R2 M inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Action, Hema, Handyman, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Blokker, Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-r2-m-888346-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 888346 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh R2 M toner magenta originele rode toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €82,50).

Ricoh R2 M toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het 888346 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh R2 M huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Ricoh verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bekijk je algemene issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het stukje tape verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene inktproblemen in relatie tot Ricoh R2 M inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Ricoh R2 M toner magenta toner?
De kostprijs van een Ricoh R2 M bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €68,18 excl. btw (dat is €82,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €165,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 888346 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €41,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en check of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Ricoh R2 M toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 888346 alternatief nemen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De kostprijs is lager en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de Ricoh R2 M toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je alles terugzetten in originele staat. Nadien check je of de budget Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie