bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C220E 406053 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh SP-C220E inkt toner? Op deze website vind je toonaangevende shops voor verrassend goedkope toners. Het product Ricoh SP-C220E toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Ricoh. Meerdere aanbieders als Inktbaas.nl of 123inkt faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€66,50
Huismerk prijzen€33,25
LeverancierRicoh
TypeRicoh SP-C220E toner cyaan
Productnummer406053
Officiële kleurcyaan
Effectiviteit2.000 prints
EAN4961311037238

Goedkoopste Ricoh SP-C220E inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 406053 toner is 2.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inkt.nl of printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via winkels als Inkt.nl & Printabout.nl.
 • Originele 406053 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €66,50.
 • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alseco-stand) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar gespecialiseerde aanbieders waar je de beste 406053 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh SP-C220E toner cyaan vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Deze blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €73,15. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €66,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €33,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Ricoh SP-C220E toner cyaan originele inkt€66,50
Ricoh SP-C220E toner cyaan multipack (merk toners)€133,00
Ricoh SP-C220E toner cyaan huismerk inkt * €33,25
Ricoh SP-C220E toner cyaan huismerk duopack * €66,50
Geschatte prijzen van de 406053 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Meteen Ricoh SP-C220E inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en leveren vaak een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Fonq, Coolblue, Blokker, Ebay, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktspecialisten als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
ricoh-sp-c220e-406053-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 406053 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Ricoh SP-C220E toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €66,50).

Ricoh SP-C220E toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 406053 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh SP C220E huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Ricoh geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht vind je bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. De beste tips is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, onttrek de toner en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene inktproblemen bij de Ricoh SP-C220E inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Ricoh SP-C220E toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh SP-C220E met kleurcode cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €54,96 excl. btw (dus €66,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert kost het ongeveer €133,00. Met een huismerk toner met het nummer 406053 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €33,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en bekijk of je het plakkertje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh SP-C220E toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 406053 alternatief kiezen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke problemen kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Ricoh SP-C220E toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je het product in elkaar klikken. Als check probeer je of de vernieuwde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie