bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C352DN 407384 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh SP C352DN inkt toner? Op deze website vergelijk je geschikte shops voor extra voordelige toners. Het product Ricoh SP C352DN toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor prachtige kleurrijke printjes. Populair zijn de originele patronen van Ricoh. Heel wat inktshops als o.a. Inktdiscount.nl of Inktweb.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€101,50
Huismerk tarieven€50,75
FabrikantRicoh
TypeRicoh SP C352DN toner cyaan
Productnummer407384
Kleur omschrijvingcyaan
Intensiteit9.000 prints
EAN4961311884283

Goedkoopste Ricoh SP C352DN inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 407384 toner is 9.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of Handyman.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via webwinkels zoals Inkt.nl en Inktdiscount.nl.
 • Originele 407384 inkt toners koop je vanaf €101,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende inktwebshops waar je snel en simpel 407384 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh SP C352DN toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €111,65. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €101,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €50,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh SP C352DN toner cyaan originele inkt€101,50
Ricoh SP C352DN toner cyaan multipack (merk toners)€203,00
Ricoh SP C352DN toner cyaan huismerk inkt * €50,75
Ricoh SP C352DN toner cyaan huismerk duopack * €101,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 407384 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Snel Ricoh SP C352DN inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekhandels. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij helpen bij problemen, een grote voorraad en verkopen doorgaans een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Handyman, Action, Bruna, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Bol.com, Amazon, Coolblue, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-sp-c352dn-407384-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 407384 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Ricoh SP C352DN toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Ricoh bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €101,50).

Ricoh SP C352DN toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 407384 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en omdat deze toners volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Ricoh SP C352DN huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Ricoh vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het kapje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende afdrukproblemen met betrekking tot Ricoh SP C352DN inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Ricoh SP C352DN toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Ricoh SP C352DN met de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €83,88 excl. btw (dat maakt €101,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €203,00. Dankzij een huismerk toner met de code 407384 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €50,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Ricoh SP C352DN toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk 407384 alternatief kiezen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De kostprijs is gunstiger en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dit kan je normaal gesproken zelf verhelpen.

Kan ik de Ricoh SP C352DN toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je het product terugzetten in originele staat. Als afronding bekijk je of de budget Ricoh inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie