bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C361 408252 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh SP C361 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij geschikte inktwebshops voor extra goedkope toners. De Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Ricoh. Diverse winkels zoals bijvoorbeeld Handyman.nl of Go4inkt hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€92,50
Huismerk verkoopprijs€46,25
MerkRicoh
ArtikelRicoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit
Artikelnummer408252
Kleurcodemagenta
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer4961311920455

Goedkoopste Ricoh SP C361 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 408252 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Handyman.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Ricoh toners. Ze hebben over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. In de regel bieden ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij webwinkels als 123inkt & Paradigit.
 • Originele 408252 inkt toners koop je online vanaf €92,50.
 • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a conceptmodus) en overweeg een lettertype als Century Gothic & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de meest bekende inktaanbieders waar je de beste 408252 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Dit soort rode tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €101,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €92,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €46,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit originele inkt€92,50
Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€185,00
Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk inkt * €46,25
Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk duopack * €92,50
Prijslijst van de 408252 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Direkt Ricoh SP C361 inkt kopen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Tip van onze medewerkers: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Hema, Handyman, Action, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Grote platformen als Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Ebay, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-sp-c361-408252-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 408252 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €92,50).

Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 408252 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh SP C361 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de magenta inkt van Ricoh geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel vind je bekende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Gangbare problemen met betrekking tot Ricoh SP C361 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Ricoh SP C361 met de kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €76,45 excl. btw (dat betekent €92,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je zo’n €185,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 408252 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €46,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh SP C361 toner magenta extra hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 408252 alternatief inkopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel herstellen.

Kan ik ook zelf de Ricoh SP C361 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend spuit je de rode inkt in het reservoir. Dan kan je het patroon in elkaar klikken. Nadien controleer je of de budget Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie