bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C840E 821262 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Ricoh SP C840E inkt toner? Op deze pagina bekijk je de meest populaire verkopers voor voordelige toners. Deze Ricoh SP C840E toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) kun je gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Ricoh. Diverse inktwebshops als bijvoorbeeld Printabout.nl en coolblue.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€247,50
Huismerk prijs€123,75
FabrikantRicoh
ArtikelRicoh SP C840E toner cyaan
Seriecode821262
Kleur beschrijvingcyaan
Intensiteit34.000 prints
EAN-code4961311912191

Goedkoopste Ricoh SP C840E inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 821262 toner is 34.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Easy-ink en Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal voeren ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij webwinkels zoals Go4inkt & Alleeninkt.nl.
 • Originele 821262 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €247,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld minimale kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar betrouwbare winkels waar je voordelig en snel 821262 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh SP C840E toner cyaan vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €272,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €247,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €123,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh SP C840E toner cyaan originele inkt€247,50
Ricoh SP C840E toner cyaan multipack (merk toners)€495,00
Ricoh SP C840E toner cyaan huismerk inkt * €123,75
Ricoh SP C840E toner cyaan huismerk duopack * €247,50
Prijstabel voor de 821262 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Snel Ricoh SP C840E inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als in de retail. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een internet printshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hanteren vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Grote platformen als Coolblue, Bol.com, Amazon, Fonq, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktspecialisten als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-sp-c840e-821262-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 821262 inkt van Ricoh bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh SP C840E toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt storende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Ricoh leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €247,50).

Ricoh SP C840E toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het 821262 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Ricoh SP C840E huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht zie je de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Veel voorkomende afdrukproblemen aangaande Ricoh SP C840E inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is prijs van de Ricoh SP C840E toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Ricoh SP C840E met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €204,55 excl. de btw (dat betekent €247,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €495,00. Met een huismerk toner met de code 821262 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €123,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Ricoh SP C840E toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 821262 alternatief kiezen is vaak lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Kan ik de Ricoh SP C840E toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Daarvoor koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je alles opnieuw vastklikken. Ter controle bekijk je of de vernieuwde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie