bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sagem CTR 356L 253156822 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Sagem CTR 356L inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de meest populaire printshops voor voordelige toners. Het artikel Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Populair zijn de originele patronen van Sagem. Velerlei verkooppunten als o.a. Paradigit & coolblue.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€117,50
Huismerk vanafprijs€58,75
LeverancierSagem
ProductSagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit
Seriecode253156822
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit3.500 prints
EAN-code3425160271096

Goedkoopste Sagem CTR 356L inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 253156822 toner is 3.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies en Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Sagem toners. Ze hanteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij winkels zoals Inkclub & Office Centre.
 • Originele 253156822 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €117,50.
 • Sagem imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alsminimale kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Ecofont of Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl check je betrouwbare leveranciers waar je zonder gedoe 253156822 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Sagem toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €129,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €117,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €58,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit originele inkt€117,50
Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€235,00
Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €58,75
Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €117,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 253156822 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Sagem inkopen?

Gelijk Sagem CTR 356L inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als in de retail. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Action, Hema, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Blokker, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
sagem-ctr-356l-253156822-zwart-black-toner

Originele zwarte 253156822 inkt van Sagem bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Sagem en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Sagem bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €117,50).

Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 253156822 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Sagem CTR 356L huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Sagem verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het plakkertje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende toner-problemen m.b.t. Sagem CTR 356L inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Sagem CTR 356L bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €97,11 excl. de btw (dus €117,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €235,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 253156822 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €58,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het Sagem CTR 356L toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 253156822 alternatief proberen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De kostprijs is goedkoper en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Deze kan je meestal eenvoudig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Sagem CTR 356L toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Sagem inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je het product terugzetten in originele staat. Als afronding probeer je of de budget Sagem inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie