bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung CLP Y350A geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Samsung CLP-Y350A inkt toner? Op deze website vind je goede aanbieders voor voordelige toners. De Samsung CLP-Y350A toner geel met de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Samsung. Veel winkels als Totaalinkt.shop en Inkt.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€48,50
Huismerk prijs€24,25
MerkSamsung
SoortSamsung CLP-Y350A toner geel
SerienummerCLP Y350A ELS
Kleurcodegeel
Effectiviteit2.000 prints
EAN8808987345167

Goedkoopste Samsung CLP-Y350A inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de CLP Y350A ELS toner is 2.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of inktknaller.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Samsung toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals Go4inkt & Mediamarkt.nl.
 • Originele CLP Y350A ELS inkt toners koop je vanaf €48,50.
 • Samsung imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar geschikte winkels waar je goedkoop en eenvoudig CLP Y350A ELS toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Samsung CLP-Y350A toner geel vergelijken
Samsung toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €53,35. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €48,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €24,25. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Samsung CLP-Y350A toner geel originele inkt€48,50
Samsung CLP-Y350A toner geel multipack (merk toners)€97,00
Samsung CLP-Y350A toner geel huismerk inkt * €24,25
Samsung CLP-Y350A toner geel huismerk duopack * €48,50
Prijsoverzicht van de CLP Y350A ELS tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Samsung bestellen?

Gelijk Samsung CLP-Y350A inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Kooptip: ga naar een online inktshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Coolblue, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
samsung-clp-y350a-geel-yellow-toner

Originele gele CLP Y350A ELS inkt van Samsung kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Samsung CLP-Y350A toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Samsung en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Samsung voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €48,50).

Samsung CLP-Y350A toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CLP Y350A ELS huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Samsung CLP Y350A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de geel inkt van Samsung vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht tref je de meest bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante problemen aangaande Samsung CLP-Y350A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Samsung CLP-Y350A toner geel toner?
De verkoopprijs van de Samsung CLP-Y350A met de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €40,08 excl. de btw (€48,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je zo’n €97,00. Met een huismerk toner met het serienummer CLP Y350A ELS kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €24,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Samsung CLP-Y350A toner geel huismerk alternatief slim?
Het huismerk CLP Y350A ELS alternatief inkopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je veelal snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Samsung CLP-Y350A toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Samsung inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de gele inkt in het reservoir. Nu kun je alles weer in elkaar klikken. Als laatste controleer je of de nieuwe Samsung inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie