bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung CLT K406S SU118A zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Samsung CLT-K406S (SU118A) inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je goede inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Het artikel Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart met kleur zwart (black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Samsung. Diverse inktshops als bijv. Goedkoopprinten.nl & Inktweb.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€42,50
Huismerk prijzen€21,25
FabrikantSamsung
ModelSamsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart
ArtikelcodeCLT K406S ELS
Kleur beschrijvingzwart
Capaciteit1.500 prints
EAN-nummer8806085024090

Goedkoopste Samsung CLT-K406S (SU118A) inkt bestellen oktober 2021

De capaciteit van de CLT K406S ELS toner is 1.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store of Office Centre zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Samsung toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij verkooppunten zoals 112supplies of Inktbaas.nl.
 • Originele CLT K406S ELS inkt toners zijn te bestellen v.a. €42,50.
 • Samsung imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ryman Eco of Brush Script.
 • Via onze website vergelijk je goede printshops waar je voordelig en snel CLT K406S ELS toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart vergelijken
Samsung toners hebben een prijskaartje. Dit soort zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €46,75. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €42,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €21,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart originele inkt€42,50
Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart multipack (merk toners)€85,00
Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart huismerk inkt * €21,25
Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart huismerk duopack * €42,50
Tabel met de geschatte prijzen van de CLT K406S ELS tonercartridge (black) in oktober 2021. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Samsung bestellen?

Meteen Samsung CLT-K406S (SU118A) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij computerzaken. Ons advies: koop altijd bij een internet printshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben vaak de scherpste prijs.
samsung-clt-k406s-su118a-zwart-black-toner

Originele zwarte CLT K406S ELS inkt van Samsung kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Samsung en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je vermijdt lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Samsung hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €42,50).

Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het CLT K406S ELS huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lagere prijs van de toner en doordat deze toners volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Samsung CLT K406S SU118A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Samsung verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder zie je bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij klooninkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse afdrukproblemen m.b.t. Samsung CLT-K406S (SU118A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart toner?
De adviesprijs van de Samsung CLT-K406S (SU118A) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €35,12 excl. btw (dat betekent €42,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €85,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode CLT K406S ELS betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €21,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het Samsung CLT-K406S (SU118A) toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk CLT K406S ELS alternatief kiezen is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is voordeliger en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Samsung CLT-K406S (SU118A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Hiervoor kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Samsung inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je het product met elkaar verbinden. Tenslotte bekijk je of de bijgevulde Samsung inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie